Fashion hund samarbejder med en række lokale virksomheder og leverandører, indenfor forskellige services relateret til kæledyrs pleje og velbefindende. Vi er stolte af disse samarbejder. De er med til at sikre den bedste og mest optimale pleje og behandling af netop dit kæledyr. Se her hvem vi samarbejder med og klik på logoet og du bliver ledt videre til dem.

Butik BellaMaya

Butik Bellamaya er det perfekte sted, hvis du vil købe gode produkter til din hund eller har behov for et godt råd vedr. din hunds diæt, pelspleje eller aktivering.
Jeg anbefaler på det varmeste at handle hos Jonna, der har butikken; Jonna er det venligste menneske med et hjerte, der banker for hunde og god kundeservice 😊

Skjern Dyrehospital

Uanset hvilke ydelser dit kæledyr skal have foretaget på vores dyrehospital, så arbejder vi ud fra ønsket om, at både du, samt dit kæledyr altid føler sig velkommen og godt behandlet hos os. Derfor lytter vi altid nøje til dig, så vi sammen kan tilrettelægge det bedst mulige behandlingsforløb for lige netop dit kæledyr.

Hunde bør hvert år få foretaget et sundhedstjek og eventuel en vaccination. Herudover kan der igennem hundens levetid, være behov for andre behandlinger.

Hos os, laver vi mange forskellige behandlinger på hunde. Alt lige fra sundhedstjek, til komplicerede operationer og kejsersnit.

Du kan læse mere om nogle af de ydelser, vi kan tilbyde til din hund på vores hjemmeside.

Joeys Ark Dyreklip og Pleje

fashion hund samarbejder med joeys ark dyreklip og pleje

Land & Fritid Skjern

Fashion hund samarbejder med Land & Fritid i Skjern

Dyrens Verden Tarm

Fashion hund samarbejder med Dyrenes Verden i Tarm..