Vigtige information omkring din ankomst til, ophold og behandling samt afhentning af din hund fra FASHION Hund

Ankomst & afhentning
Jeg tilstræber kun at have en hund i salonen adgangen. Det er derfor vigtigt at aftalte bringe og hente tider overholdes. Kom ikke for tidligt og ikke for sent. Husk det er ikke kun dig og din hunds oplevelser der påvirkes af unøjagtig timing, men også mig og foregående samt efterfølgende kunder.
Du bør have luftet din hund godt inden I kommer – så den er kommet af med både det ene og det andet. Den skal være i salonen i lang tid og det er synd, hvis den har en fyldt blære.

Afbud
Vis venligst hensyn og meld afbud i god tid, hvis du ikke kan komme, så andre kan få glæde af din tid og jeg ikke venter forgæves. Du kan selv aflyse og flytte aftaler på booking siden (Booking) indtil 24 timer før aftalen. Opstår der behov for aflysning efter de 24 timer så send mig venligst en SMS med besked om aflysning.

Lopper
Jeg modtager som udgangspunkt ikke hunde med lopper. Skulle uheldet alligevel være ud, og der findes lopper på hunden, kommer den straks i loppebehandling, dels af hensyn til både din hunds velbefindende, men også af hensyn til smittefare for salonens andre hunde.
Grundet den ekstra rengøring og desinficering af både salon og udstyr opkræves et gebyr på kr. 100 ud over selve behandlingen.

Sygdom
Fortæl hvis din hund har været syg eller har diverse skavanker, så jeg kan tage hensyn til det. Har din hund tynd mave, kaster op eller har feber, så modtager jeg den ikke i salonen, men beder dig om at booke en ny tid.

Første besøg hos Fashion hund.

Når du første gang besøger Fashion hund salonen i Skjern, er det vigtig for både dig som hundeejer og for mig som hundefrisør, at vi sammen gennemgår hunden og får aftalt, hvordan hunden skal klippes og ordnes.

Det er vigtigt at du selv har en idé om, hvordan du ønsker din hund skal se ud, da det kan være svært at forklare. Kan det være en god ide at medbringe et foto af en færdig klippet hund, som viser det resultat du ønsker. Men husk at være realistisk. Har du fx en af de pelsrige racer, og ønsker du en bamseklip eller en hvalpeklip, så kræver det at din hund er rimelig filterfri for at maskinen kan klippe igennem pelsen med afstandskammen på. Ved meget filtret pels kan det være nødvendig med en kort klipning
.
Det kan være du gerne vil have lange øre, kort hale, tæt klippede poter eller du synes hunden bare skal studses lidt.

Hvalpe til og med 16 uger, kan rabat på deres første besøg og prøve de forskellige ting af i salonen og vi tager en snak om pelspleje osv.
Når det gælder socialisering, er de første 16 uger i en hvalps liv den vigtigste tid overhovedet. Jo flere positive oplevelser med andre hunde og mennesker hvalpen får i den periode, jo mere social og velfungerende bliver den som voksen. Sende E-mail  for at aftale hvalpebesøg.

Har din hvalp ikke nået et besøg, inden den fylder 16 uger, kan det anbefales at booke dét, som hedder “Hygienisk klip lille hund”, som det første besøg, især hvis din hvalp er lidt usikker på nye ting. Her vil den få klippet negle, hårene ved øjne, poter, numsen og evt. ører.

Klipning hos Fashion hund

Hos Fachion hundeklip tilbydes flere forskellige klipninger alt afhængig af racen og pelsens stand. Det er bl.a. kortklip, bamseklip og hvalpeklip. Vær opmærksom på, at pelsen skal være fri for større filter, hvis du ønsker andet end kortklip.

Alle hunde, der bliver klippet, bliver forinden vasket for at få det flotteste resultat og for at skåne skær og sakse mod sand/snavs i pelsen

Din hund kan også blot få klippet negle og ELLER poter mv.

Vask og føn hos Fashion hund

Din hund kan få et dejligt bad med nogle af de bedste produkter på markedet, og jeg bruger kun milde og naturlige shampooer.
Bagefter tørres hunden med en såkaldt blower og bliver redt igennem.

Mange hunderacer kan med stor fordel i fældeperioderne få blowet deres underuld ud, hvilket vil minimere fældningen i hjemmet betydeligt. Det er især racer som spidshunde (fx samojed, husky) og hyrdehunde (fx langhåret collie, border collie), hvor det vil gøre en stor forskel.

Trim (Tilbydes ikke)

I Fashion hundeklip tilbydes der IKKE trimning (afstødte hår plukkes)
 
Hvis din trimmehunds pels ikke er trimmeegnet, måske pga. alderdom, så kan den få en flot klipning i stedet.

Negleklipning på hunde hos Fashion hund

Kæmper du med din hund hver gang den skal have klippet negle, eller er du utryg ved selv at gøre det?

Vi tilbyder at klippe negle på hunde, kaniner, gnavere og fugle. Vi har mange års erfaring med at klippe negle på dyr og specielt hunde, som har angst overfor det. Vi arbejder ud fra tillidspricippet og belønning, når hunde får klippet negle, og har gode erfaringer med hunde som plejer at skulle i nakose for at få det gjort. 
Det er vigtigt for os, at hunden får en god oplevelse med at få klippet neglene.
 
Hvorfor er det vigtigt at klippe neglene på hunden hvis de bliver for lange? 

Ikke alene “larmer” det når hunden går på trægulve, eller den kradser hvis den springer op. For lange negle kan også betyde skader på hundens knogler og sener pga. forkert potestilling. Det er skader som ikke viser sig med det samme, men som kommer med tiden og kan derfor være svære at opfange i tide. 
Se det lidt som hvis du har en bil, hvor der er for lidt luft i det ene dæk. Det vil også med tiden give skader på bilen og hver gang du kører i den vil du kunne mærke det. 
Så fyld luft i bilens dæk, eller rettere sørg for at få klippet neglene på din hund inden den får skader!