Du kan bestille en tid ved at vælge blandt de tilbudte behandlinger, vælg frisør (Tetiana), vælge dato & tid samt afgive dine kontakt oplysninger.

Salonnen har grundlæggende åbningstider som anført ude til højre på denne side. Skulle der af særlige årsager være behov for behandling & pleje udenfor disse åbningstider finder vi også en løsning på dette. Mod en minimal mér pris kan der aftales pleje udenfor åbningstider og i weekender. Har du behov for dette skriver du blot en SMS (Tlf. nr.: 42411776) eller en E-mail (tetiana.zinovieva.dk@gmail.com) som indeholder lidt information om dine ønsker og gerne et foto af dyret. Så vender Tatiana tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud og forslag til aftale.

Kan du ikke finde din hund i listen i forbindelse med booking, skriver du en E-mail til Tetiana som indeholder lidt information om din hund og dine ønsker og gerne et foto af dyret. Så vender Tatiana tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud og forslag til aftale.


Book allerede din næste tid nu. Det kan være en fordel at booke dine næste tider allerede nu – på den måde sikre du dig en tid som passer ind i dine planer og du resikerer ikke at komme til at vente og komme i en evt. kø.